خطا‌‌ها‌ی زیر رخ داد:
Warning [2] A non-numeric value encountered - Line: 223 - File: inc/languages/persian/global.lang.php PHP 7.1.23 (Linux)
File Line Function
/inc/languages/persian/global.lang.php 223 errorHandler->error
/inc/class_language.php 147 require_once
/global.php 90 MyLanguage->load
/tag.php 17 require_once
Warning [2] A non-numeric value encountered - Line: 260 - File: inc/languages/persian/global.lang.php PHP 7.1.23 (Linux)
File Line Function
/inc/languages/persian/global.lang.php 260 errorHandler->error
/inc/class_language.php 147 require_once
/global.php 90 MyLanguage->load
/tag.php 17 require_once
Warning [2] A non-numeric value encountered - Line: 261 - File: inc/languages/persian/global.lang.php PHP 7.1.23 (Linux)
File Line Function
/inc/languages/persian/global.lang.php 261 errorHandler->error
/inc/class_language.php 147 require_once
/global.php 90 MyLanguage->load
/tag.php 17 require_once
Warning [2] A non-numeric value encountered - Line: 262 - File: inc/languages/persian/global.lang.php PHP 7.1.23 (Linux)
File Line Function
/inc/languages/persian/global.lang.php 262 errorHandler->error
/inc/class_language.php 147 require_once
/global.php 90 MyLanguage->load
/tag.php 17 require_once
Warning [2] A non-numeric value encountered - Line: 263 - File: inc/languages/persian/global.lang.php PHP 7.1.23 (Linux)
File Line Function
/inc/languages/persian/global.lang.php 263 errorHandler->error
/inc/class_language.php 147 require_once
/global.php 90 MyLanguage->load
/tag.php 17 require_once
Warning [2] A non-numeric value encountered - Line: 264 - File: inc/languages/persian/global.lang.php PHP 7.1.23 (Linux)
File Line Function
/inc/languages/persian/global.lang.php 264 errorHandler->error
/inc/class_language.php 147 require_once
/global.php 90 MyLanguage->load
/tag.php 17 require_once
Warning [2] A non-numeric value encountered - Line: 519 - File: inc/languages/persian/global.lang.php PHP 7.1.23 (Linux)
File Line Function
/inc/languages/persian/global.lang.php 519 errorHandler->error
/inc/class_language.php 147 require_once
/global.php 90 MyLanguage->load
/tag.php 17 require_once




کلمات کلیدی
نویسنده: admin - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 237
اسمارت سوئیچ مهاجرت از ویندوزفون 8.1 به گلکسی را ممکن می‌‌کند
[align=right]سامسونگ، اپلیکیشن اسمارت‌سوئیچ (Smart Switch) خود را بروزرسانی کرده است. این اپلیکیشن به افراد اجازه می‌دهد تا اطلاعات شخصی از جمله مخاطبان، پیام‌های کوتاه، و محتوای چندرسانه‌ای خود را از گوشی‌های هوشمند قد
نویسنده: youka - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 27
آشنایی با مهاجرت از طریق بستگان در دولت فدرال کانادا
برای اقدام به کسب اقامت کانادا از روش مهاجرت خویشاوندی فدرال باید یکی از اعضای درجه اول خانواده متقاضی ساکن کانادا باشد و آمادگی پذیرش تعهدات مربوط به روش خویشاوندی را داشته باشد.هنگام ارائه درخواست مهاجرت از روش خویشاوندی مهم است که هم فرد کانادایی (اسپانسر کننده) و هم فرد متقاضی مهاجرت (اسپانسر شونده) هر دو واجد شرایط لازم جهت تشکیل پرونده باشند.اگر شما به عنوان یک فرد کانادایی اسپانسر یکی از بستگان خود جهت مهاجرت به کانادا میشوید از نظر قانونی مسئولیت حمایت مالی از فرد مهاجر را هنگام ورود به
نویسنده: youka - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 22
مهاجرت به کانادا از طريق استان بي سي
برنامه مهاجرت استانی بریتیش كلمبیا پروسه درخواست اقامت دائم را برای درخواست كنندگانی كه خواهان اقامت دائم در این استان هستند، سرعت می‌بخشد.به فرد درخواست کننده اجازه می‌دهد که درخواست ویزای اقامت خویش را تحت روش تسریع شده این برنامه ارائه کند كه معمولا سریعتر از روشهای مهاجرتی فدرال میباشد. درخواست كنندگان موفق یك گواهینامه گزینش استانی بریتیش كلمبیا دریافت می‌كنند كه پروسه درخواست ویزای (اقامت دائم) مهاجرت كانادا را سرعت می‌بخشد.
روش مهاجرت تجاری و بیزینسی
متقاضیانی که قصد تاسیس یا خرید و توس
نویسنده: youka - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 35
مهاجرت کانادا از طريق نيروي متخصص فدرال
(express entry يا همان  ورود سريع) سيستم انتخاب جديد براي مهاجرت به کانادا ميباشد،  که براي انتخاب کارگران ماهر و نيروهاي متخصص مهاجرت به کانادا طراحي شده است.
 نيروي متخصص فدرال
express entry يک فرايند کاملا الکترونيکي مربوط به دولت فدرال، دولت هاي استاني، و کارفرمايان در کانادا ميباشد که با تکميل شدن مدارک, شما ميتوانيد از طريق دفتر مهاجرتي ما اقدام نموده و در صورت رسيدن امتياز شما در سيستم امتياز بندي جديد در [url=http://www.continentalgroup.info/fa/artcat/14/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%
نویسنده: youka - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 22
امتیازبندی در سال 2017 جهت مهاجرت به کانادا
در سال گذشته روشی به نام اکسپرس اینتری جهت ورود سریع تر به کانادا معرفی شد که در واقع سیستمی جهت جمع آوری، دسته بندی و انتخاب با توجه به میزان امتیاز محسوب می شود. با راه افتادن این سیستم تغییراتی نیز در بخش برنامه مهاجرت کانادا ایجاد شد. این سیستم با توجه به میزان توانایی ها و مهارت های افراد آن ها را دسته بندی می نماید و در این بخش در سال چندین قرعه کشی صورت گرفته و هریک از متقاضیان که دارای امتیاز بیشتری بودند به این بخش راه می یافتند. جهت ورود به سیستم انتخابی یک مقدار و حداق امتیازاتی برای
نویسنده: youka - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 23
کانادا درخواست‌های الکترونیکی مهاجرت را بیشتر از همیشه پی‌گیری
اتاوا دستورالعمل اجرایی جدید را در اختیار کارکنان خود قرار داده که درباره ارتباطات ایمیلی با متقاضیان مهاجرت به کاناداست. این راهنمای جدید می‌تواند از اعتراض‌ها و شکایت‌های حقوقی زیادی جلوگیری کند. همان‌طور که احتمالا شنیده‌اید، برخی از متقاضیان بدون اینکه هیچ ایمیلی دریافت کنند، با مشکلات زیادی روبرو می‌شوند و بعدتر معلوم می‌شود آنها هیچ ایمیلی از سوی اداره مهاجرت کانادا دریافت نکرده بودند. این دستورالعمل برای جلوگیری از به وجود آمدن همین مشکلات است. با این دستورالعمل بیشتر آشنا شویم.
از آنجای
نویسنده: youka - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 25
مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی
شرایط مهاجرت خویشاوندی
مهاجرت خویشاوندی، یکی از روش ها برای مهاجرت به کانادااست. برای اقدام به کسب اقامت کانادا از روش مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی و اسپانسری همسر، باید یکی از اعضای درجه اول خانواده متقاضی در کانادا باشد و فرد متقاضی رااز لحاظ مالي حمايت كند .فرد اسپانسر(حامی مالی) بايد دارای شهروندی كانادا (Citizen) و يا اقامت دائم (Permanent Resident)  باشد و اطمینان حاصل نماید که فرد مهاجر درخواست هیچگونه کمک مالی دولتی رابرای یک دوره مشخص نخواهد کرد.اسپانسر برای حمایت از خویشاوند برا
نویسنده: youka - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 28
مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان Ontario
در برنامه جدید پذیرش کارآفرینان شرایط جدیدی اعمال شده است که بطور مختصر بشرح ذیل می باشد :
•    دارا بودن حداقل 800.000 دلار کانادا بعنوان دارایی خالص
•    سرمایه گذاری حداقل 500.000 دلار کانادا (از همان 800.000 دلار دارایی خالص)
•    ارائه یک طرح توجیهی (Business Plan) قابل قبول استان
•    پیش بینی و نهایتا" ایجاد حداقل دو شغل در طرح توجیهی مربوطه
•    حداقل 3 سال سابقه مدیریت یا مالکیت یک بیزنس در 5 سال گذشته
•    حداقل مدرک زبان مورد نیاز CLB5 می باشد که معادل IELTS5 است. (ارائه مدرک مذ
نویسنده: youka - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 39
فرزندان زیر 22 سال همراه خانواده در مهاجرت کانادا
از 24 اکتبر 2017 اداره مهاجرت کانادا فرزندان زیر 22 سال را در تمام پرونده های مهاجرتی، پناهندگی و شهروندی عضو خانواده محسوب میشوند و زیر مجموعه پرونده خانواده خواهند بود. این در حالیست که تا قبل از این طبق قانون فرزندان زیر 19 سال عضو خانواده بودند.
قابل ذکر است همانند گذشته، فرزندان بالای 22 سال که به دلایل مشکلات جسمی و روانی همچنان به خانواده وابسته هستند نیز مشمول این قوانین خواهند شد.
اداره مهاجرت کانادا اعلام کرد این تغییر محدودیت سنی شامل پرونده های بین تاریخ اول آگست 2014 تا 24 اکتبر 2

تهران پاتوق

انجمن تهران پاتوق

تهران پاتوق,انجمن,تالار گفتگو,پرسش و پاسخ کامپیوتری,سوالات کامپیوتری,پاسخ به سوالات کامپیوتری,انجمن کامپیوتر,انجمن اینترنت,انجمن موبایل,انجمن نرم افزار,انجمن سخت افزار,انجمن علمی,انجمن موسیقی,انجمن فیلم

تهران پاتوق,انجمن تخصصی كامپیوتر ، مكانی برای بحث و تبادل نظر با هزاران كاربر فارسی زبان

عکس,جدید95,جدید96,فیلم جدید,شهاب حسینی,جدید2016,محرم

تهران پاتوق, روم تهران پاتوق,اخبار موبایل,تالار گفتمان,شبکه اجتماعی.انجمن تهران پاتوق

https://coinpot.co/mine/dogecoin/?ref=E6D01D1F41AC