کلمات کلیدی
نویسنده: youka - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 28
مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان Ontario
در برنامه جدید پذیرش کارآفرینان شرایط جدیدی اعمال شده است که بطور مختصر بشرح ذیل می باشد :
•    دارا بودن حداقل 800.000 دلار کانادا بعنوان دارایی خالص
•    سرمایه گذاری حداقل 500.000 دلار کانادا (از همان 800.000 دلار دارایی خالص)
•    ارائه یک طرح توجیهی (Business Plan) قابل قبول استان
•    پیش بینی و نهایتا" ایجاد حداقل دو شغل در طرح توجیهی مربوطه
•    حداقل 3 سال سابقه مدیریت یا مالکیت یک بیزنس در 5 سال گذشته
•    حداقل مدرک زبان مورد نیاز CLB5 می باشد که معادل IELTS5 است. (ارائه مدرک مذ

تهران پاتوق

انجمن تهران پاتوق

تهران پاتوق,انجمن,تالار گفتگو,پرسش و پاسخ کامپیوتری,سوالات کامپیوتری,پاسخ به سوالات کامپیوتری,انجمن کامپیوتر,انجمن اینترنت,انجمن موبایل,انجمن نرم افزار,انجمن سخت افزار,انجمن علمی,انجمن موسیقی,انجمن فیلم

تهران پاتوق,انجمن تخصصی كامپیوتر ، مكانی برای بحث و تبادل نظر با هزاران كاربر فارسی زبان

عکس,جدید95,جدید96,فیلم جدید,شهاب حسینی,جدید2016,محرم

تهران پاتوق, روم تهران پاتوق,اخبار موبایل,تالار گفتمان,شبکه اجتماعی.انجمن تهران پاتوق

https://coinpot.co/mine/dogecoin/?ref=E6D01D1F41AC